End(er's)game

 2011.01.03. 01:42

Itt ülök már egy ideje, félig szívott cigaretták füstjében, a napok romjain és érik, vagy talán már meg is rohadt idebenn az elhatározás, hogy lefejtelek lassan lelkem szövetéről, bármennyire nehéz is lesz, de megteszem, hiába fut körmöm alá százegy acélszálad, mert inkább élek tovább a gyásszal, hogy elvesztél, mint a hazug reménnyel, hogy össze lehet még minket ragasztani. Remegő kézzel, kontár mód satírozom feketére idebenn a szivárványt, s minden vonással rándulva gyorsul a homok, mely időmet temeti alá, s már nem kell kiásnod. Nem így akartam, de ebben sosincs méltóság.

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: kattanás

A bejegyzés trackback címe:

https://sidaleerenton.blog.hu/api/trackback/id/tr622555638

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Petrik Iván - ÉLET ÉS TUDOMÁNY 2011.01.03. 17:55:49

HÉTKÖZNAPI RÉMREGÉNY 9. RÉSZCherbury hosszú percek óta várakozott a pult előtt, ujjával a Nimród vadászújság fényes felületén dobolt. Tekintete a Blikk címlapjára tévedt, óvatlanul elolvasta az egyik főcímet (Belebetegedett a szakításba Nyuszómus...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása